Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem

Inschrijf formulier HCM Arnhem


Met het invullen en insturen van dit inschrijfformulier geef je HCM Arnhem toestemming tot automatische incasso van de jaarlijkse contributie. De hoogte van de contributie is terug te vinden in het contributieoverzicht in het hoofdmenu. Voor de proeflessen van de Hokkieschool ontvang je een betaalverzoek van €15,00.

Let op: door jezelf of je zoon of dochter in te schrijven, geef je aan kennis genomen te hebben van de verantwoordelijkheden die je als (ouder van een) lid hebt. Die vind je terug onder het kopje lidmaatschap op de website.

Inschrijver verklaart bekend te zijn met een aantal richtlijnen (Klik op een link om deze in te zien):
  1. HCM Arnhem Privacyverklaring
  2. HCM Arnhem GebruiksvoorwaardenPersoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Wat kun jij doen voor HCM?
   
Ervaring met hockey?
   
   
Bevestiging
  Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden zijn bovenaan het inschrijfformulier te openen.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.