Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem

Trainers

HCM Arnhem stelt hoge eisen aan haar trainers. We leiden trainers zelf op. En trainers die graag een stapje hogerop willen, krijgen de kans via de club KNHB opleidingen te volgen.

Hockeyfood
We werken samen met Hockeyfood. Zij bieden complete trainingen aan, maar ook losse oefeningen en heel veel technische en tactische tips in de vorm van illustraties en video’s. Alle HCM trainers hebben toegang tot de website en de app van Hockeyfood. En kunnen hier voor al hun trainingen gebruik van maken.

Trainerscoördinatoren
Elke dag zijn er een of meerdere trainerscoördinator(en) op of rond de velden aanwezig bij wie je terecht kunt met al je vragen over de trainingen. De trainerscoördinator komt geregeld kijken hoe je trainen geeft en wat je eventueel nog beter kunt doen.

Onze trainerscoördinatoren zijn:
Tijn Blokzijl op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Boyd Stukker op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Luuk Klootwijk op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Trainer worden
Wil jij ook graag (beginnen met) trainingen geven? Bij HCM staan we altijd te springen om nieuwe of ervaren trainers. Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, neem dan contact op met een van onze trainingscoördinatoren of mail ons via [email protected].

Stages
Ben je gek op hockey en wil je proeven hoe het is om als trainer aan de slag te gaan na je studie? Bij HCM bieden wij de mogelijkheid om als trainer (maatschappelijke) stage te komen lopen vanuit je opleiding. Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.