Aantal leden : 935
2022 - HCM Arnhem
13 Nov Be

Clubhuis en wedstrijden beperkt toegankelijk na nieuwe coronamaatregelen

De maatregelen vanuit de overheid volgen zich snel op. Vanaf a.s. zondag (14 november 2021) mag er geen publiek meer bij wedstrijden aanwezig zijn en ook bij trainingen zijn toeschouwers niet meer welkom.


Training of wedstrijd meemaken?
We vragen ouders om kinderen bij het hek af te zetten als ze gaan trainen of bij wedstrijden. Voor ouders die zijn ingedeeld voor rijdiensten geldt dat ze vallen onder de teambegeleiding. Zij mogen daarom bij de uitwedstrijden wel aanwezig zijn bij de wedstrijd. 

Wil je toch de wedstrijden volgen? Check dan de live scores in de Hockecky.nl-app.

Clubhuis
Het clubhuis is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag t/m zondag geopend tot uiterlijk 20.00 voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn. Dit zijn naast de thuis spelende of trainende leden van die dag, ook coaches, managers, scheidsrechters, ouders die ingedeeld zijn voor bardienst en coronaverantwoordelijken. 

Voor het clubhuis en het terras geldt dat je in het bezit moet zijn van een persoonlijk coronatoegangsbewijs (CTB) en een geldig legitimatiebewijs. Voor iedereen tot 18 jaar geldt deze regel niet.

Voor clubhuis en terras geldt daarnaast ook dat je gebruik moet maken van vaste zitplaatsen.

Seniorenteams die op de zondag uit of thuis spelen mogen verzamelen en afsluiten in het clubhuis, mits ze beschikken over een persoonlijk coronatoegangsbewijs (CTB). Aan de juniorenteams die uit spelen vragen we te verzamelen voor het hek. Het aantal zitplaatsen is helaas op de zaterdag niet voldoende om iedereen binnen te kunnen ontvangen.

Hulp gevraagd
Inmiddels zijn we ook druk bezig om met behulp van vrijwilligers een schema te maken met coronaverantwoordelijken voor op de zaterdag en zondag. Wil je ons komen helpen, meld je dan aan via [email protected]

We hopen dat de nieuwe maatregelen van korte duur zijn, zodat we snel weer gezamenlijk van mooie sportieve wedstrijden kunnen genieten.

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.