Aantal leden : 1077
2024 - HCM Arnhem
13 Nov Di

Een perfect bitje met SPLT

Goed nieuws voor alle spelers van HCM! Op 24 november hebben we het genoegen de tandarts van SPLT te verwelkomen bij HCM voor een exclusieve sessie bitje happen.

Een op maat gemaakt sportbitje is essentieel voor het beschermen van de tanden tijdens intensieve fysieke activiteiten. Het voorkomt niet alleen blessures aan de tanden, maar kan ook helpen bij het verminderen van blessures aan het kaakgewricht en zelfs hoofdletsel.

Om een op maat gemaakt bitje te verkrijgen, nodigen we jullie uit om een afspraak te maken voor het bitje happen. Bij aanmelding graag naam, geboortedatum, adres en telefoon nummer wat in het bitje moet komen. Het proces is snel, pijnloos en zorgt ervoor dat je sportbitje perfect past. Daardoor heb je maximale bescherming.


Belangrijke details:

  • Datum: 24 november
  • Locatie: Clubhuis HCM Arnhem
  • Tijd: 17.00 - 20.00 (op afspraak)
  • Afspraak maken: [email protected] (vergeet je naw en geboortedatum niet)
  • Betaling uitsluitend via pin

Maak een afspraak voor het bitje happen. We willen ervoor zorgen dat iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van een op maat gemaakt sportbitje de mogelijkheid heeft om deel te nemen. 

Bescherm jezelf tijdens het sporten en zorg voor de lange termijn gezondheid van jouw glimlach. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 24 november voor een professionele en efficiënte bitje hap-sessie met SPLT.

Nieuws afbeelding
Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Agenda

Nog geen agenda punten.