Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem
15 Nov Ar

Let the Games Begin! Nieuw Seizoen, Nieuwe Regels, Nieuwe Avonturen in de zaal

Het is eindelijk zover - het zaalhockeyseizoen staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om weer het veld in te duiken (of moeten we zeggen, de zaal in te glijden?) voor wat waanzinnig leuke wedstrijden! 🏑

Hebben jullie het al gehoord? De KNHB heeft het nieuwe spelreglement voor zaalhockey 2023-2024 gepubliceerd. Spannend, hè? Wij zijn benieuwd naar al die nieuwe regeltjes en trucjes die we kunnen uitproberen. Wie weet ontdekken we wel een paar geheime wapens om het seizoen te domineren!

Laten we het hebben over de scheidsrechters, de autoriteiten met de fluit! Er zijn enkele nieuwe interpretaties van de spelregels voor hen, dus laten we hen extra waarderen terwijl ze ons door de wedstrijden leiden.

Laten we vooral niet vergeten waar het allemaal om draait: plezier hebben op het veld en genieten van elke minuut. Laten we samen een geweldig zaalhockeyseizoen neerzetten, vol met sportiviteit, teamspirit en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te zien en samen een knallend seizoen te beleven. Tot op het veld, kanjers!

Nieuws afbeelding

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif

Agenda

24-7 HCM Zomerinstuif