Aantal leden : 1094
2024 - HCM Arnhem
6 Jun Je

Bekendmaking teamindeling (jongste) jeugd

A.s. zaterdag 8 juni rond 18.00 uur worden de nieuwe teams bekend voor de jongste jeugd en de jeugdelftallen. De seniorenindeling volgt op maandag 17 juni. In de HCM app is het nieuwe team vanaf dat moment zichtbaar. In de HCM app is vanaf dat moment ook te zien wanneer uw kind in de komende weken traint.  

Prestatielijn 
Mocht u vragen hebben over de indeling van uw kind binnen de prestatielijn, neem dan contact op met de prestatiecoördinator ([email protected]). 
Vanaf woensdag 12 juni zullen de coördinatoren met u contact opnemen. 

Breedtelijn 
Heeft u vragen over de indeling van uw kind binnen de breedtelijn, dan neemt u contact op met de tc-voorzitter of de lijncoördinator ([email protected]).  
Vanaf woensdag 12 juni zullen de coördinatoren met u contact opnemen.  

Jongste jeugd 
Heeft u vragen over de indeling van uw kind binnen de jongste jeugd, dan neemt u contact op met de lijncoördinator van de desbetreffende lijn. 
Vanaf woensdag 12 juni zullen de coördinatoren met u contact opnemen. 
  • De O8 en O9 teams van het huidige seizoen trainen volgende week nog in hun oude teamsamenstelling i.v.m. de minislotdag op 15 juni.  
  • De huidige O10-teams die volgend jaar O12 gaan spelen, trainen vanaf volgende week WEL in hun nieuwe teamsamenstelling.  
  • De KNHB heeft besloten dat de O8, O9 en O10 teams vanaf volgend jaar geen nummers meer hebben, maar kleuren. Bijvoorbeeld MO10-rood, JO9-geel etc.  

  • Vanaf volgend seizoen gaat de O12-lijn grotendeels 9 tegen 9 hockey spelen op een driekwartveld. Dit is een landelijk beleid van de KNHB. Ouders worden hierover deze week verder geïnformeerd.
    Dat betekent dat de O12-lijn onder de jongste jeugdcommissie gaat vallen. In ons selectie- en indelingsbeleid staat vermeld dat de O12-3 een opleidingsteam is, echter zal dit niet meer het geval zijn met deze wijziging. Hoe we dit exact verder gaan organiseren wordt in het komende seizoen nader uitgewerkt.