Aantal leden : 937
2021 - HCM Arnhem

Toernooien

HCM Arnhem organiseert al jaren de leukste hockeytoernooien. Voor de eigen leden, maar ook voor teams uit heel Nederland.

't Bollekantje C Toernooi

't Bollekantje C Toernooi wordt al meer dan 25 jaar gehouden op de velden van HCM in Arnhem. Het is vooral een gezellig tweedaags toernooi voor 12 jongens en 12 meisjesteams, maar er wordt natuurlijk ook fanatiek gehockeyd. Op water, semi-water en op zand. Twee dagen lang volle bak. Vier velden, een geweldig kampeerterrein, een gaaf feest en het befaamde Bollekantje strafballenkampioenschap.


HCM 3D Toernooi

Al meer dan 8 jaar wordt op de velden van HCM het 3D toernooi georganiseerd. Naast de hockeywedstrijden van 20 minuten, maakt ook elk jaar een andere spannende wedstrijd deel uit van het toernooi. Bij de prijsuitreiking is er voor iedere speler/speelster een herinnering! Er is plaats voor 9 meisjesteams en 9 jongensteams.
Voor meer informatie kijk op:
Het Crop Ouder-Kind Toernooi

Ouders en kinderen door elkaar, spelen op kwart veldjes, lekkere snacks en leuke prijzen; het HCM Ouder-Kind Toernooi, gesponsord door Crop, is speciaal voor de jongste HCM leden en hun ouders.

TATTT

Het Til Arts Top Team Toernooi (TATTT) is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan erelid Til Arts die in 2013 overleed aan de gevolgen van kanker. Het goede doelen toernooi, georganiseerd door Veteranen B, is voor alle 18+ HCM leden en vrijwilligers en doneert de gehele toernooiopbrengst aan het KWF.


C-D Zaaltoernooi

Tijdens de kerstvakantie is het inmiddels een traditie dat er voor de HCM C- en D- jeugd een toernooi wordt georganiseerd in Valkenhuizen. Het spelplezier en het leren zaalhockeyen staat centraal.