Aantal leden : 1028
2024 - HCM Arnhem

De Bar

Openingstijden

Ons clubhuis is altijd geopend tijdens trainingen en wedstrijden. De bar is geopende op dinsdag, woensdag en vrijdag vanaf 15.30 uur, op zaterdag vanaf 08.00 uur en op zondag vanaf een uur voor de start van de eerste wedstrijd. Op maandag en donderdag is de bar gesloten. De bediening aan de bar, tijdens de openingstijden, wordt mogelijk gemaakt door onze vaste barman John, een groot aantal vrijwilligers en de inzet van ouders.

Vind jij het ook leuk om regelmatig achter de bar te staan, meld je dan aan als vrijwilliger voor de functie van barhoofd. Aanmelden kan bij de bar natuurlijk of via mail naar [email protected].

Assortiment

We gaan op weg naar een gezonde kantine met vooral veel verse producten, fruit, lekkere broodjes, bijzondere tosti’s, de ‘Hoge Bal’ en geweldige smoothies. Een compleet assortiment voor sporters die letten op wat ze eten en drinken. Maar bitterballen en biertjes blijven natuurlijk gewoon op de kaart staan. Wat goed is blijft!

De Daghap op vrijdag

Op vrijdagavond kan iedereen tussen 18.00 - 19.45 uur in het clubhuis terecht voor een heerlijke daghap. Een complete maaltijd, vers bereid voor slechts €6,50. En natuurlijk denken we ook aan vegetarische alternatieven en kleinere porties voor de kinderen. Wat op het menu staat is elke week anders. Houd daarom de HCM app en de socials in de gaten. Geef je wel even op of je mee-eet zodat we rekening kunnen houden met de inkoop. Aanmelden kan uiterlijk tot donderdag ervoor om 12.00 uur via [email protected].

Teamlunches in het weekend

Lekker lunchen met je team op een wedstrijddag, of samen met de tegenstander? Hartstikke leuk natuurlijk. HCM stelt de lunch graag voor je samen. Tegen betaling krijg je voor twee teams een lekkere, voedzame en gezonde lunch geserveerd. Wel graag even een dag van tevoren bestellen bij [email protected].

Op zoek naar een bijbaantje?

De bar wordt geleid door horeca-beheerder John Steijn. Daarnaast zorgen op zaterdag en zondag als vanouds vrijwilligers en ouders voor de bar- en keukendiensten. Ook zijn er een aantal betaalde keukenhulpen in dienst op die uren dat het extra druk is.

Ben jij op zoek naar een bijbaantje in de horeca? Neem dan contact op met [email protected] en overleg de mogelijkheden en eventuele verdiensten.

NIX18

Bij HCM hanteren we het beleid 'geen 18 dan geen alcohol'. Bij overtreding van de NIX18 regel loop je de kans geschorst te worden voor een wedstrijd. De club loopt daarbij het risico een forse boete te krijgen. Bij herhaling kunnen we zelfs onze drankvergunning kwijtraken. Doe jezelf en de club daarom een plezier en drink geen alcohol op de club als je nog geen 18 bent.