Aantal leden : 1094
2024 - HCM Arnhem

club_lustrum

Vier 50 jaar HCM: Een Lustrum om Nooit te Vergeten!
Welkom op de officiële webpagina voor het lustrum van 50 jaar HCM! Op precies 7 april 2025 bestaat HCM Arnhem een halve eeuw. In de weekenden van 5, 6 en 12, 13 april 2025 vieren we de prachtige herinneringen, sportieve hoogtepunten en gemeenschapsgevoel. Deze bijzondere mijlpaal willen we samen met jou vieren, jong en oud, leden en oud-leden, sponsoren, vrienden en familie.

Op deze pagina vind je de komende tijd alles wat je moet weten over dit spetterende jubileum:
 • Het Programma: Ontdek de volledige agenda van de dag, inclusief sportwedstrijden, optredens, en feestelijke activiteiten voor alle leeftijden.
 • Aanmelden en Tickets: Zorg dat je erbij bent! Hier kun je je aanmelden en tickets kopen voor de verschillende evenementen.
 • Geschiedenis van HCM: Reis mee door de tijd en lees over de hoogtepunten uit 50 jaar HCM. Van oprichting tot nu, met foto's en verhalen van vroeger en nu.
 • Vrijwilligers en Sponsoren: Zie hoe je kunt bijdragen aan het succes van ons lustrum, of als vrijwilliger of als sponsor.
 • Contact en Vragen: Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem eenvoudig contact op met ons organisatieteam.
Klik door de verschillende secties en laat je inspireren door de rijke geschiedenis en de feestelijke toekomst van HCM. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Lustrum commissie
Maak kennis met het lustrum commissie! Dit enthousiaste team, bestaande uit leden van alle leeftijden, zet zich volledig in om van het 50-jarig jubileum van HCM een onvergetelijk feest te maken. Met trots stellen we voor: 
 • Initiatiefnemer en spelend lid H45-1 Nils de Bruijn
  Ik ben Nils de Bruijn ik hockey al bijna 40 jaar bij hcm. Ik ben altijd actief geweest binnen mijn cluppie ik ben heel wat jaren trainer en coach van veel teams binnen hcm geweest, ik heb in de barcommissie & activiteiten commissie gezeten. Heb heel veel toernooien en feesten georganiseerd op hcm. Ik was voorzitter van de lustrum commissie 45 jaar hcm. En nu van de lustrum commissie 50 jaar hcm. Ik heb 3 kinderen die inmiddels ook hockeyen en speel zelf nog steeds in H45-1.
 • HCM'er van het Jaar 2024 Sandra Hogenbosch

  Mijn naam is Sandra Hoogenbosch (die linker op de foto). Je kunt me kennen omdat ik dit jaar gekozen ben tot HCM-er van het jaar. (super bedankt nog als je op mij gestemd hebt!) Ik werd dit omdat ik al 15 jaar de ledenadministratie beheer. Je kunt me ook kennen als moeder van Luuk en Fleur Klootwijk of als partner van Tim. Hockey zit in ons gezin in de genen.
  Ik ben al heel lang lid van HCM. HCM is echt mijn cluppie. Mijn actieve hockey carrière moest ik noodgedwongen afbreken omdat ik een erge knieblessure had opgelopen. Maar naast het veld is er ook genoeg te beleven bij HCM. Ik heb in het verleden in heel wat commissies geholpen en nu dan in de lustrumcommissie. Ik kijk uit naar een geweldig 50-jarig lustrum volgend jaar april!
 • Lid Activiteitencommissie, lijncoördinator en spelend lid Dames 2 Ileanne Tak

  Mijn naam is Ileanne Tak. Je kunt me kennen omdat ik af en toe een handje achter de bar help, maar ik sta toch liever aan de andere kant. Verder kan je mij ook kennen van de Activiteiten Commissie en ben ik lijncoördinator van MO16 en 18. Thuis gaat geen dag voorbij zonder het woord hockey of überhaupt HCM, maar dat kan ook niet anders als je beide vaak op de club te vinden bent. Ik heb even teruggekeken en ik hockey vanaf 2008 bij HCM, heel wat teams gehad, maar momenteel speel ik in Dames 2. Het leukste aan de club, dat is toch écht de gezelligheid. Voor mij is de perfecte zondag besteding is de hele dag op de club zijn.
 • Spelend lid Heren 1 en lijncoördinator Luuk Klootwijk
 • Trainer/coach en vertrouwenspersoon Bert Bottemanne
 • Marjolein van Asperen
 • Ouder en vrijwilliger Commissie Communicatie Joanne Boxem
  Mijn naam is Joanne, je herkent mij rondom de velden en in het clubhuis aan mijn krullen. Ik ben de enthousiaste moeder van twee keepers bij HCM. Ik houd van gezelligheid en een feestje op zijn tijd. 
Samen brengen wij ervaring, energie en een frisse blik om dit lustrum tot een groot succes te maken.

Voor vragen of meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of spreek een van ons aan. We zijn regelmatig te vinden op of rond de velden of in het clubhuis. Wij staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere dag te vieren!