Aantal leden : 963
2021 - HCM Arnhem

Clubtenue vanaf seizoen 2016 - 2017

Tijdens wedstrijden (vanaf F-teams in de competitie) zijn spelers verplicht het officiële thuistenue aan te hebben. Het uittenue wordt alleen gedragen wanneer het tenue van het team waartegen gespeeld wordt teveel overeenkomt met het oranje tenue van HCM. Bij wedstrijdschema kun je zien wanneer je het uittenue moet dragen. Je coach informeert je hier natuurlijk ook over.

Beide tenues (inclusief logo’s, letters en cijfers) zijn te koop bij onze clubsponsor Sport 2000 Huisman in Huissen. Je kunt hier ook terecht terecht voor een uitgebreid assortiment aan bijpassende kleding en hockeyaccessoires waarop je 10% korting krijgt.

thuistenue

HCM Officieel thuistenue

Bestaat uit een oranje Reece shirt met zwarte biezen aan de mouwen en de kraag en zwarte zijpanelen. Het shirt is voorzien van een zwart HCM logo. Optionele rugnummers in zwart. Heren dragen een zwarte Reece broek, dames een zwarte Reece rok. De oranje Reece sokken zijn voorzien van een zwart HCM logo.

uittenue

HCM Officieel Uittenue

Bestaat uit een zwart Reece shirt, een zwarte Reece broek of rok en zwarte Reece sokken met oranje HCM Logo. Het oranje HCM logo op het shirt is optioneel en dus niet verplicht. Optionele rugnummers in oranje. Eerste teams zijn verplicht dit uitshirt te dragen. Andere teams kunnen in overleg met het team ook een effen zwart sportshirt zonder bedrukking dragen.