Aantal leden : 1036
2023 - HCM Arnhem

Keepers


Keeperstrainingen 2019-2020
Hieronder vind je het trainingsschema voor de keepers voor dit seizoen. De keeperstrainingen voor de Jeugd en Senioren zijn op maandag op veld 1. De keeperstrainingen voor de Jongste Jeugd zijn op vrijdag van 16.30 uur tot 18.00 uur op veld 4. Tijdens de keeperstrainingen is het dragen van een keepers-shirt verplicht! Zorg er dus voor dat je altijd iets bij je hebt dat je over je bescherming aan kunt trekken.Zuinig op je spullen
De club verwacht dat het keepers-materiaal met zorg behandeld wordt door de keepers en hun team. Het materiaal is en blijft eigendom van HCM Arnhem en wordt in bruikleen gegeven. Bij vermissing van onderdelen is de rekening voor het team. Berg de tas op in de speciale kluisjes en meld het meteen als er spullen kwijtraken of beschadigd zijn.

LET OP: komt er een bal op volle snelheid direct op de zijkant van je helm, laat deze dan altijd even controleren.

Contactpersonen
Heb je vragen over je keepers-uitrusting? Neem dan contact op met Liesbeth Bouwhuis of Wieke Dijkstra en mail naar [email protected]. Voor alle andere vragen kun je terecht bij de keepers-co√∂rdinator. Neem dan contact op met Wieke Dijkstra en mail naar [email protected].