Aantal leden : 1077
2024 - HCM Arnhem

Proeftrainingen senioren

Lijkt hockey jou leuk, maar wil je eerst zeker weten of hockey ook echt jouw sport is? Heb je nog nooit een stick vastgehouden, maar altijd al willen hockeyen? Heb je zin om met anderen te sporten in een team, maar eerst kijken of een teamsport wat voor je is? Wil je (proef)lid worden van de gezelligste club in de regio Arnhem?

Dan zit je bij HCM Arnhem helemaal goed! Bij ons kan je gedurende 3 weken (5 trainingen) meetrainen met een team. Daartegenover staat een vergoeding van 15 euro zodat je goed kunt kijken of hockey wat voor je is. 

Bevalt het hockeyspel je tijdens de proefperiode toch niet? Dan kun je dit eenvoudig aangeven bij de lijncoördinator van de desbetreffende lijn. Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en meld je vandaag nog aan als (proef)lid!

Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen. Afhankelijk van je ervaringen met hockey en je ambities helpt de lijncoördinator om een geschikt team te vinden. Deelnemen aan een proeftraining kan uitsluitend na aanmelding via de website. Tijdens de proeflessen kun je bij ons scheenbeschermers en een hockeystick lenen. Daarnaast, is het dragen van een bitje verplicht. Bitjes zijn in sportzaken en ons clubhuis verkrijgbaar (kosten bij HCM €6). Gewone sportkleding en sportschoenen met grip is voor de proeflessen voldoende.

Wil je na de proeftrainingen definitief lid worden dan word je ingedeeld in een (wedstrijd)team. Het kan gebeuren dat je eerst een paar weken alleen kunt trainen, omdat in de bestaande teams (die ook wedstrijden spelen) geen vrije plekken meer zijn of omdat je eerst spelvaardig moet worden. Zodra het kan, mag je wedstrijden spelen, zodat ook jij jouw hockeyvaardigheden in een echte wedstrijd kunt laten zien.